Workshops og kurserWORKSHOPS OG KURSER


Jeg afholder workshops og kurser med forskellige retoriske vinkler, men altid med fokus på, at du skal gå hjem med noget konkret, du kan gøre anderledes.


Mine workshops er øvelsesbaserede og med tid til konkret, individuel feedback.


Jeg går op i at skabe et nærværende og behageligt rum, hvor deltagerne også kan inspirere hinanden.

 

CASES

Oplæsning som skriveredskab

DANSK MAGISTERFORENING

På baggrund af vores bog Fra øje til øre har Hanne Smith Pedersen og jeg afholdt workshops i Dansk Magisterforening i København og Aarhus. Workshoppene handlede om, hvordan man kan skrive mere effektivt med oplæsning som skriveredskab.

Korrekte kommaer

UDLÆNDINGESTYRELSEN

Jeg har afholdt kommakurser i Udlændingestyrelsen. Vi var igennem de vigtigste regler og trænede grammatisk komma i deres egne tekster. Deltagerne gav udtryk for, at det var sjovt  og pædagogisk – for det skal være sjovt at arbejde med komma og grammatik, og jeg gør meget ud af, at grammatikken bliver et aktivt skrivredskab.

Tal, så stemmen kan bære
TIVOLI

Jeg har undervist rundvisere og guider i Tivoli i den sunde stemmebrug, så de ikke mister stemmen, når de taler i larmende miljøer og for børn. Workshoppen fokuserede på at få kroppen med i stemmen, og der var individuel feedback og praktiske øvelser.

Bliv set, hørt og forstået
EKF DENMARK 

Hanne Smith Pedersen og jeg har undervist EKF's unge talenter på Young Professionals Program i effektiv kommunikation og gennemslagskraft i deres professionelle virke. Det blev en dag med en masse øvelser og fokus på klare budskaber, personlig autenticitet og historiefortælling.

Det var meget fint at blive tvunget til at reflektere over, hvordan man er succesfuld i sit embede, og hvordan man så kommer derhen. Rigtig god variation af praktiske øvelser og teori. Alt i alt supergodt.


Deltager på workshop for præster

Louise skaber et trygt rum, jeg er mindre nervøs og mere klar nu. Venlig og konstruktiv feedback. Dygtig til hurtigt at opfange, hvad vi har brug for at ændre i oplæsningen hver især. Louise er virkelig rar og dygtig.Deltager på oplæsningsworkshop hos Gladiator

Meget effektivt. Gode konkrete råd og tips samt detaljeret og fokuseret kritik af den enkelte. Louise har en fin kombination af autoritet og fintfølelse. Det overgik mine forventninger. Effektivt – kæmpe forandring – præcist øje. Louise skaber et trygt og konstruktivt rum. Jeg går herfra med masser af inspiration og nye ideer. Det var berigende og underholdende.


Deltagere på workshop i Dansk Forfatterforening

"Mange gode konkrete tips. Rigtig godt med øvelser og let formidling."

"Dygtig underviser – plads til alle spørgsmål og god balance."

"Godt og spændende og med stor respekt for os deltagere." 


Deltagere på skriveworkshop